Manuel Esparza Sanz

Infotaula de personaManuel Esparza Sanz
Dades biogràfiques
NaixementManuel Esparza Sanz
3 de desembre de 1951 (1951-12-03) (66 anys)
Sabadell
ResidènciaSabadell
NacionalitatCatalunya
Activitat professional
OcupacióCiclista
EsportCiclisme de competició
Clubs professionals
 1974. La Casera-Peña Bahamontes
1975. Monteverde-Sanson
1976-1982. Teka
Principals triomfs
Curses per etapes1 etapa a la Volta a Espanya
Curses d'un diaCampió d'Espanya en ruta (1977)
Modifica dades a Wikidata

Manuel Esparza Sanz (Sabadell, 3 de desembre de 1951) és un exciclista català, que fou professional entre 1974 i 1982. Els seus principals èxits esportius foren una victòria d'etapa a la Volta a Espanya de 1980 i el campionat d'Espanya en ruta de 1977.

És germà del també ciclista Antoni Esparza.

Palmarès

Resultats a la Volta a Espanya

  • 1974. 41è de la classificació general
  • 1975. 17è de la classificació general
  • 1976. 24è de la classificació general
  • 1978. 14è de la classificació general
  • 1979. 16è de la classificació general
  • 1980. 11è de la classificació general. Vencedor d'una etapa

Resultats al Tour de França

  • 1977. Abandona (5a etapa)
  • 1979. Abandona (3a etapa)
  • 1980. Abandona (3a etapa)

Resultats al Giro d'Itàlia

  • 1976. 49è de la classificació general
  • 1977. 47è de la classificació general

Enllaços externs