Joan Horrach i Ripoll

Infotaula de personaJoan Horrach i Ripoll
Joan Horrach el 2005 a Hamburg, Alemanya
Dades biogràfiques
NaixementJoan Horrach i Ripoll
27 de març de 1974 (1974-03-27) (44 anys)
Deià
NacionalitatIlles Balears Illes Balears
Alçada180 centímetres (1,8 m)
Pes67 kg
Activitat professional
OcupacióCiclista
EsportCiclisme en ruta
Clubs professionals
 2000. Maia-MSS
2001-2003. Milaneza-MSS
2004. Illes Balears-Banesto
2005-2006. Illes Balears-Caisse d'Epargne
2007-2008. Caisse d'Epargne
2009-2012 Team Katusha
2013. Madison Genesis
Principals triomfs
Curses per etapes1 etapa al Giro d'Itàlia
Modifica dades a Wikidata

Joan Horrach i Ripoll (Deià, 27 de març de 1974) és un ciclista mallorquí, professional des del 2000 fins al 2013.

En el seu palmarès destaca una victòria d'etapa al Giro d'Itàlia de 2006 entre Livorno i Sestri Levante.

Palmarès

Resultats al Tour de França

  • 2009. 74è de la classificació general
  • 2012. 119è de la classificació general

Resultats al Giro d'Itàlia

  • 2005. 37è de la classificació general
  • 2006. 36è de la classificació general. Vencedor d'una etapa
  • 2007. No surt (5a etapa)
  • 2008. 81è de la classificació general
  • 2010. 54è de la classificació general
  • 2011. 53è de la classificació general

Resultats a la Volta a Espanya

  • 2002. 33è de la classificació general
  • 2003. 28è de la classificació general
  • 2004. 24è de la classificació general
  • 2005. 26è de la classificació general
  • 2006. 79è de la classificació general
  • 2007. 29è de la classificació general
  • 2010. 74è de la classificació general
  • 2011. 67è de la classificació general

Enllaços externs

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Joan Horrach i Ripoll Modifica l'enllaç a Wikidata