Daniel Moreno Fernández

Infotaula de personaDaniel Moreno Fernández
Daniel Moreno durant els Quatre dies de Dunkerque 2009
Nom originalDaniel Moreno
Dades biogràfiques
NaixementDaniel Moreno Fernández
5 de setembre de 1981 (1981-09-05) (36 anys)
Madrid
NacionalitatEspanya Espanya
Alçada173 centímetres (1,73 m)
Pes59 kg
Activitat professional
OcupacióCiclista
EsportCiclisme en ruta
Posicióescalador
Equip actualMovistar Team  (2016)
Clubs professionals
 09/2004-12/2004. Relax-Bodysol (aprenent)
2005-2007. Relax-GAM
2008-2009. Caisse d'Epargne
2010. Omega Pharma-Lotto
2011-2015. Team Katusha
2016- Movistar Team
Principals triomfs
Curses per etapes3 etapes a la Volta a Espanya
Curses d'un diaFletxa Valona (2013)

Twitter: danimoreno81
Modifica dades a Wikidata

Daniel "Dani" Moreno Fernández (Madrid, 5 de setembre de 1981) és un ciclista espanyol, professional des del 2005 de la mà de l'equip Fuenlabrada Relax. Actualment corre a l'equip Movistar Team.

En el seu palmarès destaquen l'Escalada ciclista a Montjuïc de 2007, tres victòries d'etapa a la Volta a Espanya, una el 2011 i dues el 2013, i la Fletxa Valona del 2013.[1]

Palmarès

Resultats a la Volta a Espanya

  • 2006. 36è de la classificació general
  • 2007. 12è de la classificació general
  • 2008. 12è de la classificació general
  • 2009. 11è de la classificació general
  • 2011. 9è de la classificació general. Vencedor d'una etapa
  • 2012. 5è de la classificació general
  • 2013. 10è de la classificació general. Vencedor de 2 etapes
  • 2014. 11è de la classificació general
  • 2015. 9è de la classificació general
  • 2016. 8è de la classificació general
  • 2017. 18è de la classificació general

Resultats al Giro d'Itàlia

  • 2010. 26è de la classificació general
  • 2011. 29è de la classificació general
  • 2012. 20è de la classificació general
  • 2014. 41è de la classificació general

Resultats al Tour de França

  • 2010. 20è de la classificació general
  • 2013. 17è de la classificació general
  • 2016. 31è de la classificació general

Referències

Enllaços externs

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Daniel Moreno Fernández Modifica l'enllaç a Wikidata